Skip to content

Last mile och parkeringshus i fokus på webbinariet den 9 juni

Urban Dagerhorn projektledare för FLX Zone och Ulf Johansson, moderator håller i nästa webbinarium den 9 juni. Foto: Håkan Linger

Last mile och parkeringshus står i centrum när FLX Zone arrangerar sitt tredje webbinarium. 
Under webbinariet medverkar Orvar Hurtig, CEO Consat Enineering, Stefan Tilk, vice ordförande och vd för NEVS, Staffan Truvé, medgrundare och CTO för Recorded Future och Ulf Ivarsson, ordförande i Moxiam. 
– Var och en av talarna kommer göra en kort presentation om sitt kompetensområde, sedan samlas vi för ett rundabordssamtal om hur vi ska hitta nya smarta lösningar, säger Urban Dagerhorn, projektledare för FLX Zone.

Den nionde juni är det dags för FLX Zones tredje webbinarium om framtidens logistiklösningar. Medverkar gör fyra spännande personer. Du anmäler dig till seminariet HÄR

Orvar Hurtig är CEO på Consat Engineering, en av landets ledande ingenjörsbolag med fokus på att lösa kundproblem. 
– Vi jobbar med automation av intralogistik och vi tillhandahåller trafikledningssystem (ITS) för publika transporter, där vi levererar nyckelfärdiga lösningar för PTA:er och PTO:er, säger Orvar Hurtig. 
Stefan Tilk är CEO för Nevs som i dag fokuserar på teknik för självkörande mobilitetslösningar. NEVS utvecklar en helt ny förarlös Pod, SANGO, med flexibel interiör beroende på applikation
Staffan Truvé, medgrundare och CTO för Recorded Future, som är ett cybersecurity-företag, som är specialist på insamling, bearbetning, analys och spridning av hotinformation. Med hjälp av AI och Machine Learning samlar man information kring kommunikation på internet och identifierar risker och hot. Hur ser riskerna ut i framtiden med införande av autonoma fordon och den ökande kommunikationen i infrastrukturen för att möjliggöra detta? 
Ulf Ivarsson är ordförande för Moxiam, ett programvaruföretag som fokuserar på att identifiera ovanliga mönster i äldres beteende och meddelar anhöriga om något händer. Ulf Ivarsson har tidigare varit ordförande i Serneke, vilket är den direkta kopplingen til detta webbinarium och behovet av effektivare parkeringshus och infrastruktur.